kinderschoenenwinkel Rhoon

Kinderschoenenwinkel Rhoon

De grootste collectie kinderschoenen van Rhoon e.o. vindt je bij Bengel kinderschoenen in Barendrecht aan de Middenbaan 100.

Ieder jaar breiden wij onze collectie kinderschoenen uit met de leukste merken en inmiddels is Bengel uitgegroeid tot de grootste kinderschoenenwinkel in de regio. Veel mensen in de regio Albrandsaard uit plaatsen als Rhoon, Poortugaal, Hoogvliet en Spijkenisse bezoeken onze kinderschoenenwinkel. Ben je ook benieuwd naar de uitgebreide collectie bekijk dan onze winter collectie, collectie meisjesschoenen of jongensshoenen online!

Op basis van onze ervaring hebben wij onze collectie zorgvuldig opgebouwd uit modische merken die voldoen aan de door ons gestelde eisen op het gebied van mode en kwaliteit. Door het ruime aanbod merken in combinatie met onze ruime ervaring hebben wij voor iedere kindervoet een kinderschoen met de juiste pasvorm.

Advies & service

Omdat wij weten dat schoenen van kinderen intensief worden gebruikt hebben wij een eigen schoenmakerij die de kindershoenen indien nodig weer hersteld zodat ze gebruikt kunnen worden waarvoor ze zijn gemaakt!

Ook benieuwd naar onze collectie? Bekijk dan onze Zomer collectie kinderschoenen 2014 of bezoek onze winkel.

Middenbaan 100 (gratis parkeergelegenheid)
2991 CT BarendrechtGrotere kaart weergeven