Gratis verzenden/retourneren

Er staan geen producten in deze categorie.


Verzendkosten Nederland

Bij bestellingen vanaf  € 50,= betaal je geen verzendkosten, is de bestelling lager dan € 50,= dan zijn de verzendkosten € 3,95 per bestelling.

Verzendkosten Buitenland
Voor bestellingen naar Belgie berekenen wij een bijdrage van € 6,95 Voor de overige landen binnen de EU berekenen wij een bijdrage van EUR 12,95 voor de verzendkosten.

Gratis retourneren

Artikelen die worden gekocht bij Bengelkinderschoenen.nl mogen in de meeste gevallen gratis worden geretourneerd naar het antwoordnummer. Een retourformulier en antwoordsticker treft u aan bij uw bestelling.

U betaald alleen een
eigen bijdrage van € 3,95 bij een geretourneerde bestelling met:

 retour met alleen artikelen met korting van 20% of meer naar ons antwoordnummer
-  retour met een aankoopbedrag lager dan € 50,= naar ons antwoordnummer
​   
In voorgenoemde gevallen zullen wij een bedrag van € 3,95 inhouden op het te retourneren aankoopbedrag. Geretourneerde artikelen dienen ongedragen en onbeschadigd te zijn.

U kunt uw bestelling natuurlijk ook in onze winkel in Barendrecht afgeven, dit is uiteraard altijd gratis.
Retouren in de winkel worden niet contant terugbetaald maar teruggeboekt conform de door u gekozen betaalmethode bij het plaatsen van de bestelling.

Retourneren vanuit het buitenland
Voor het retourneren voor bestelling vanuit het buitenland kunt u geen gebruik maken van ons antwoordnummer en zijn de 
retourkosten voor eigen rekening.

Hoe retourneer ik gratis naar Bengelkinderschoenen? 

Bij uw bestelling treft u een retourformulier en antwoordsticker aan, u vult het formulier in met uw gegevens en stopt deze in de doos of verzendzak. De verzendzak is hersluitbaar en kunt u gebruiken voor uw retour. De antwoordsticker plakt u over het originele etiket. U kunt het pakket vervolgens aanbieden bij het postkantoor of een Postnl servicepunt. Klik hier voor de retoursticker als u deze niet meer heeft


Ruilen

Wilt u liever een andere maat of ander artikel ontvangen? Bestel dan het nieuwe artikel direct in de webshop en stuur het huidige artikel retour. Zo bent u er zeker van dat uw artikel nog op voorraad is en de nieuwe bestelling wordt op werkdagen nog dezelfde dag verzonden. Het aankoopbedrag van het eerste artikel storten wij zo spoedig mogelijk en in ieder geval binnen 7 dagen na ontvangst terug. Ook kunt u natuurlijk ruilen bij ons in de winkel in Barendrecht. 

 

Bestel de juiste maat, onze tip:

Om ervoor te zorgen dat u de juiste maat schoenen besteld raden wij u aan de voeten van te voren op te laten meten of zelf op te meten. U kunt hiervoor onze handige voetmeter gebruiken. Twijfelt u of heeft u vragen neem dan gerust contact met ons op.