Piedro sport 1517004610 zwart/groen
 

Piedro sport 1517004610 zwart/groen

Piedro sport 1517004610 zwart/groen

Deze zwarte met groene Piedro jongensschoenen van Piedro Sport hebben sportieve looks en een stevige verantwoorde pasvorm. Buitenzijde is van zwart mesh en de frisse groene zool sluit goed aan bij de overige groene details.

Geheel leer gevoerd, goede stevige hielinzet en mooi voetbed. De fijne draaisluiting heeft zichzelf de afgelopen seizoenen al bewezen als coole vervanger van het klittenband. De sluiting is met BOA systeem, bekend uit de sportwereld. Je draait de knop om en dan gaan de nylon draadveters open, even opschroeven en klaar is kees! Helemaal nieuw, sterk en makkelijk voor de boys ( en girls natuurlijk ook)

Beschikbaar in wijdte 3,5 en 5,5

De Piedro Sport kinderschoenen worden gemaakt voor de smalle en de breedte voet. Standaard is deze schoen in wijdte 3,5 beschikbaar.†In deze schoenen zit een kwalitatief hoge opvullingszool. Door deze zool te verwijderen uit de schoen ontstaat er meer ruimte. Hierdoor is het voor een voet die een wijdte 5,5 nodig heeft, ook mogelijk om deze schoenen te dragen. Dus in de schoen die u besteld kunt u zelf de witte tussenzool verwijderen voor een wijdte 5,5.

Deze opvullingszool zit onder het originele voetbed. Hierdoor kan deze zool geen problemen veroorzaken bij deze Piedro Sport schoenen wanneer hij als wijdte 3,5 gebruikt wordt.

€77,97

Opties

In winkelmandje