Kinderschoenen Rotterdam

Kinderschoenen winkel Rotterdam

Bengel kinderschoenen is een kinderschoenenwinkel in Barendrecht op 15 min. reis afstand van Rotterdam centrum en gespecialiseerd in de leukste en beste merken.

Kinderschoenwinkel Bengel in de omgeving Rotterdam voor de leukste merken!


Wij hebben een grote collectie merken en in onze winkel heeft u rustig de gelegenheid om de schoentjes te laten passen en u te laten adviseren door één van onze collega's.

Bengel is premium Shoesme dealer en heeft een hele uitgebreide collectie van de populaire kinderschoenen merken Giga kinderschoenen, Clic kinderschoenen, Hip kinderschoenen en Develab kinderschoenen. Ook de prachtige merken Italiaanse kinderschoenenmerken Romagnoli en Walk Safari ontbreken niet in de mooie collectie van Bengel kinderschoenen. UGG australia en Blackstone voor de kids zijn ook goed vertegenwoordigd bij Bengel.


 


Waar vindt u Bengel kinderschoenen?

Onze kinderschoenenwinkel is gevestigd in het centrum van Barendrecht in de omgeving van Rotterdam.
 

kinderschoenenwinkel Bengel

Middenbaan 100,
2991CT in Barendrecht
telefoon: 0180-622855

Route beschrijving

Vanuit de richting Rotterdam volgt u vanaf de A16 de borden Barendrecht en daarna de borden Barendrecht centrum.
Vanuit de richting Breda A16 neemt u de afslag Barendrecht en volgt u de borden Barendrecht centrum.
Vanuit de richting Den Haag volgt u vanaf de A13, de A15, de A29 waar u de afslag Barendrecht neemt en vervolgens de borden Barendrecht centrum volgt.

 

Bengelkinderschoenen, de gespecialiseerde kinderschoenen winkel met het grootste aanbod merk schoenen van Rotterdam e.o..

Bengel is een gespecialiseerde kinderschoenen winkel in de betere merken met één van de grootste collecties van Rotterdam e.o.. Wij hebben een brede collectie van merken als: 

- Clic, - Hip kinderschoenen, - Red Rag,  Shoesme, Giga en vele andere merken....


Spreken bovenstaande merken u aan of bent u benieuwd bekijk dan ook onze zomercollectie en bezoek onze winkel in Barendrecht.

Wij adviseren u graag verder in onze winkel!

Bengel kinderschoenen