Gratis Retourneren*


Gratis retour beleid  

Artikelen die worden gekocht bij Bengelkinderschoenen.nl mogen in de meeste gevallen
gratis worden geretourneerd naar het antwoordnummer. Een retourformulier en antwoordsticker treft u aan bij uw bestelling.

*Echter bij een geretourneerde bestelling met alleen artikelen met
korting van 20% of meer
of bij een retour waarbij het uiteindelijke aankoopbedrag onder de € 50,= komt
brengen wij een bijdrage van €3,95 in rekening. Dit bedrag zullen wij inhouden op het te retourneren aankoopbedrag. Geretourneerde artikelen dienen ongedragen en onbeschadigd te zijn.

U kunt uw bestelling natuurlijk ook in onze winkel in Barendrecht afgeven, dit is uiteraard altijd gratis.
Retouren in de winkel worden niet contant terugbetaald maar teruggeboekt conform de door u gekozen betaalmethode bij het plaatsen van de bestelling.

Retourneren vanuit het buitenland
Voor het retourneren voor bestelling vanuit het buitenland kunt u geen gebruik maken van ons antwoordnummer en zijn de
retourkosten voor eigen rekening.

Hoe retourneer ik gratis naar Bengelkinderschoenen? 

Bij uw bestelling treft u een retourformulier en antwoordsticker aan, u vult het formulier in met uw gegevens en stopt deze in de doos of verzendzak. De verzendzak is hersluitbaar en kunt u gebruiken voor uw retour. De antwoordsticker plakt u over het originele etiket. U kunt het pakket vervolgens aanbieden bij het postkantoor of een Postnl servicepunt. Klik hier voor de retoursticker als u deze niet meer heeft


Ruilen

Wilt u liever een andere maat of ander artikel ontvangen? Bestel dan het nieuwe artikel direct in de webshop en stuur het huidige artikel retour. Zo bent u er zeker van dat uw artikel nog op voorraad is en de nieuwe bestelling wordt op werkdagen nog dezelfde dag verzonden. Het aankoopbedrag van het eerste artikel storten wij zo spoedig mogelijk en in ieder geval binnen 7 dagen na ontvangst terug. Ook kunt u natuurlijk ruilen bij ons in de winkel in Barendrecht. 

 

Bestel de juiste maat, onze tip:

Om ervoor te zorgen dat u de juiste maat schoenen besteld raden wij u aan de voeten van te voren op te laten meten of zelf op te meten. U kunt hiervoor onze handige voetmeter gebruiken. Twijfelt u of heeft u vragen neem dan gerust contact met ons op.