Retourneren*


Retour beleid  
U betaalt in Nederland geen verzendkosten bij bestellingen vanaf € 50,=
Retourneren vanuit Nederland is voor eigen rekening.
​Wanneer u uw retour in onze winkel in Barendrecht afgeeft betaald u uiteraard geen retourkosten.
Voor verzendkosten buitenland klik hier

Voor retourneren en ruilen gelden enkele voorwaarden:

  • Het artikel moet per omgaande, doch uiterlijk binnen de termijn van 8 dagen na aanmelding op het bezorgadres, worden teruggezonden.
  • Het artikel is onbeschadigd, niet gebruikt en ongedragen.
  • De originele labels en prijskaartje zitten nog bevestigd aan het artikel.
  • De ingevulde factuur moet bij een ruiling of retour worden meegezonden.

Ruilen of retourneren via de post: 
Wanneer uw bestelling is geleverd wordt er een factuur bijgevoegd. Op dit formulier geeft u de reden aan, waarom u een artikel wilt retourneren of ruilen. Het desbetreffende artikel verpakt u samen met de factuur in en het pakket stuurt u terug naar onderstaand adres. De kosten voor het retourneren zijn voor eigen rekening.
 Wij adviseren u om de artikelen retour te sturen met een track en trace code, zodat het pakket altijd te traceren is.

Bengel Kinderschoenen
Middenbaan 100
2991 CT Barendrecht

Retourneren of ruilen in de winkel:
Let op : Neem wel altijd de factuur mee naar de winkel, u ontvangt een tegoedbon.

Retourneren post: Het geld van een retour wordt teruggestort op uw rekening, zodra de artikelen in goede staat en met factuur zijn ontvangen. Als u een verkeerd of beschadigd artikel hebt ontvangen dan kunt u dat op de factuur aangeven. Bij retourzending wegens beschadiging of verkeerde levering ontvangt u het aankoopbedrag van het artikel terug.
 

Ruilen

Wilt u liever een andere maat of ander artikel ontvangen? Bestel dan het nieuwe artikel direct in de webshop en stuur het huidige artikel retour. Zo bent u er zeker van dat uw artikel nog op voorraad is en de nieuwe bestelling wordt op werkdagen nog dezelfde dag verzonden. Het aankoopbedrag van het eerste artikel storten wij zo spoedig mogelijk en in ieder geval binnen 7 dagen na ontvangst terug. Ook kunt u natuurlijk ruilen bij ons in de winkel in Barendrecht. 


Bestel de juiste maat, onze tip:

Om ervoor te zorgen dat u de juiste maat schoenen besteld raden wij u aan de voeten van te voren op te laten meten of zelf op te meten. U kunt hiervoor onze handige voetmeter gebruiken. Twijfelt u of heeft u vragen neem dan gerust contact met ons op.